PDA Bullying a TV3 – Escola Bosc de Montjuïc

PDA Bullying a TV3 – Escola Bosc de Montjuïc

PDABullying estem molt agraïts/des per la feina ben feta! Tanquem taller a escola El Bosc de Montjuïc de Barcelona, i ho fem amb un treball de reparació al grup molt sentit, i amb molt sentit!

Ahir a TV3 al telenotícies vespre dins la contraportada es va emetre el reportatge d’aquest taller!

Bosc de Montjuïc, igual que altres 6 escoles de Barcelona integren el programa PDABullying que es duu a terme al territori de la mà del Consorci d’Educació de Barcelona (@Consorciedubcn) i Save The Children (@SaveTheChildre_es).

Des de SEER fem la proposta de treball dins les aules en un format 4(x2). S’integra una reunió prèvia amb l’equip tutorial que precedeix a un treball de 4 tallers més 4 tutories en un parell de mesos de treball. Un parell de mesos on l’educació emocional ha estat present per continuar present dins el grup! Tot plegat ho tanquem amb un espai de trobada amb l’equip docent per fer devolutiva i créixer plegats/des.

A més, amb cada centre hem compartit una formació amb famílies, també amb professorat, i l’espai clau per a la continuïtat de les bones pràctiques: l’assessorament en protocol PDA per donar resposta a la necessitat de desenvolupar un pla de convivència que doni resposta real davant la violència.

Publicat: 13/06/2017

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– Link vídeo YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zbMGut0MPMU
– Link clip: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/educacio-emocional-a-les-escoles-clau-contra-el-bullying/video/5672936/#.WT8CAH-yEx4.twitter
– Tele notícies vespre TV3 12/06/2017: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/telenoticies-vespre-12062017/video/5672946/