La Garrotxa avança en el camí cap a un Protocol PDA Bullying des de la comunitat

La Garrotxa avança en el camí cap a un Protocol PDA Bullying des de la comunitat

El Consell Comarcal de La Garrotxa es suma a la proposta de Codi de Bones pràctiques que fem des de PDA Bullying.

El passat 7 de juny de 2018 es va celebrar una primera trobada amb els i les integrants de la taula davant del maltractament del Consell Comarcal de la Garrotxa. Equip SEER a través de l’Assessorament en Protocol PDA Bullying varem acompanyar procés amb una proposta que constava de dos objectius emmarcats dins les línees de l’assessorament: la formació dels professionals de la taula, i l’evolució en les tasques cap a la construcció d’un protocol propi de la comarca.

Reunits/des a la seu del consell comarcal i acompanyats per Ramiro Ortegón, president de l’Associació PDA Bullying i codirector d’Equip SEER, vam poder posar les bases per al bon funcionament d’aquest grup motor que s’engresca des de la necessitat de benestar del territori i cap al benestar del territori.

Aquest 11 d’octubre vam realitzar la segona trobada d’assessorament en Protocol PDA Bullying, aquesta vegada centrada en implementar les bases per al treball del “Pla de Convivència” del territori i, la definició del “Protocol PDA Bullying” de la Garrotxa a través de dos grups de treball.

Grup de Treball Pla de Convivència
Grup de Treball Protocol d’Actuació Bullying

Els grups de treball vam desenvolupar les idees claus que hem de poder abordar per als dos àmbits d’acció. A través de contestar preguntes i trobar les millors respostes vam apropar-nos a alguns dels iniciadors de qualitat del codi de bones pràctiques que proposem des de la Plataforma PDA Bullying.

Aviat tornarem a reunir-nos per seguir donant forma a aquesta bonica tasca de millora de la convivència, abordatge integral de les violències i, en definitiva, unió cap al benestar del territori.