Bruna ShortFilm

BrunaShortFilm es un cortometraje sobre bullying que trabaja la perspecitva del espectador/a. Cuenta con el certificado PDA Bullying y promueve el uso del corto a través de Proyecciones y Talleres Cinemocionales en colaboración con SEER.

Filmative és un programa d'acompanyament per a joves que volen possar en marxa projectes audiovisuals amb impacte social positiu. La seva primera proposta ha estat Bruna ShortFilm que va ser certificat com a curtmetratge positiu per a laprevenció del Bullying.

Des de l'inici del projecte l'equip de Filmative va realitzar Assessorament per part de PDA Bullying, així com formació per part de SEER per tal de poder dissenyar la millor proposta audiovisual. Al final Bruna va sorgir com a una proposta innovadora on es treballa la perspectiva de l'espectador/a, la necessitat d'implicar-se en la resolució.

 

Equip Filmative en Formació amb SEER

 

El tallers Cinemocionals són ara el seu objectiu principal (contacte: equipseer@salutieducacioemocional.com), una forma d'apropar el curtmetratge a les aules i als cinemes/teatres on, conjuntament amb la dinamizació de SEER, es promou la reflexió i el desenvolupament d'habilitats socioemocionals per a la resposta davant l'assetjament.


Primera participació de BrunaShortfilm en unes Jornades de Prevenció de Bullying
Jornades Keep Calm al INS La Ferreria de Montcada i Reixac