Presentació del Curs Online Gratuït sobre Assetjament Escolar a ScolarTIC

Presentació del Curs Online Gratuït sobre Assetjament Escolar a ScolarTIC

Des de Equip SEER y PDA Bullying estem molt contents de comunicar-vos que passem a formar part de la Comunitat de ScolarTIC a través d’un curs online sobre assetjament escolar que hem preparat per a que la distancia ja no sigui un impediment a l’hora d’aprendre sobre la gestió dels casos de bullying i sobre les emocions que aquí estan implicades.

En aques curs que us proposem, tractarem a fons un tema que està molt present i que hem d’abordar ràpidament: l’assetjament escolar. Ho farem amb l’ajuda del nostre programa PDA Bullying, que ofereix actius davant del assetjament escolar i que realitzem en centres educatius i municipis d’Espanya.

 

 

Son quatre mòduls iniciant amb una introducció on marcarem tot el curs amb conceptes importants i seguint en base al PDA, que són les sigles de Prevenció, Detecció, i Actuació per l’abordatge del bullying d’una forma amplia, i aquests seran els mòduls 2, 3, i 4. A cada mòdul treballarem amb un o dos vídeos de presentació per cada tema.

La nostra intenció és que sigui molt pràctic per a tu. Hem fet un esforç per sintetitzar tota la informació en aquests vídeos, i el reste ho podràs trobar al text de suport, recursos, feines col·laboratives sumatives per a poder ajudar a l’adquisició d’aquests continguts.

I acabarem cada mòdul amb un check list que us hem preparat per resumir-ho i per saber si el teu centre està preparat per prevenir, detectar, i actuar en cas de l’assetjament escolar.

Aquest es el link per enregistrar-te: https://www.scolartic.com/web/acoso-escolar