Premi Honorífic Participació Programa “jo a això no hi jugo”

Premi Honorífic Participació Programa “jo a això no hi jugo”

L’Escola Bosc de Montjuïc i el CEE La Ginesta de Barcelona reben el Premi Honorífic com a centres participants al programa PDA Bullying de la ciutat de Barcelona dins el Projecte pilot “jo a això no hi jugo” de Save The Children

Durant la jornada d’entrega dels “certificats PDA Bullying de bones pràctiques davant l’assetjament escolar” el passat 2 de Maig de 2018, dia internacional per a superar el Bullying; l’Escola Bosc de Montjuïc i el CEE La Ginesta van rebre també un premi honorífic per la seva trajectòria dins el projecte. Es reconeix així la seva àmplia col·laboració i predisposició més enllà de les accions realitzades pel programa.

El programa PDA Bullying per a la ciutat de Barcelona, que contava amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona, i com a part de la prova pilot del Projecte “Jo a això no hi jugo” de Save The Children va oferir un treball integral amb els centres educatius on, es va realitzar l’assessorament PDA Bullying i la certificació, formació de professorat, formació de famílies i treball integral amb els grups entre 4t i 6è a Educació Primària i fins a 2n de l’ESO a secundària.

Durant el curs 2016-17 l’Escola Bosc de Montjuïc i CEE La Ginesta van col·laborar per la seva part en l’explicació del projecte als mitjans de comunicació. El 12 de juny de 2017 es va publicar una contraportada al Telenotícies vespre de TV3 que sense l’ajuda dels centres no hagués estat possible. Així mateix els alumnes van donar suport a #SuperarelBullying a través d’un manifest durant l’acte amb Andrés Iniesta, en aquell moment jugador del Fútbol Club Barcelona.

Aquest curs 2017-18 ambdós centres van implementar un dels punts claus de la certificació, la realització d’activitats específiques de sensibilització davant el Bullying i el Ciberbullying. Els vam fer la proposta de participar del I Concurs de Foto-còmics PUM! Ciberbullying de l’Associació de Consumidors/es Audiovisuals de Catalunya, que va ser premiada amb aquesta bona pràctica amb la “Certificació PDA Bullying en Prevenció”.

Felicitem a ambdues escoles per les seves bones pràctiques i les animem a seguir sostenint aquesta bona feina, la de viure amb benestar i estima l’educació dels nostres joves.

Equip SEER