PDA Bullying participem de la Festa dels Súpers 2017

PDA Bullying participem de la Festa dels Súpers 2017

Gràcies a la proposta de Fundació FCB (@FundacióFCB) a la Festa dels Súpers 2017, Equip SEER varem dinamitzar les activitats per #SuperarelBullying durant tot el cap de setmana, amb mirada PDA Bullying varem realitzar la creació i la dinamització d’un espai de creixement personal on els Súpers que varen poder participar-hi van entrenar eines personals per a la inclusió i la responsabilització com a espectadors davant la violència.

El passat 21 i 22 d’octubre es va viure un cap de setmana amb el lema “tu tens el poder”, idea clau que aprofitem des de la mirada de prevenció de l’assetjament escolar per passar de ser sols espectadors a ser “R”espectadors/es! El moment social implica responsabilitzar-nos del nostre propi benestar i el del grup, idees com el treball en equip, l’empatia, i la cooperació són claus en la proposta que Barça va posar en joc durant la festa!

El dau de les emocions:

Una dinàmica per treballar el benestar i el malestar, sempre gamificant l’experiència, on els súper han pogut entrenar el treball en equip per aconseguir l’objectiu benestar.

La formula del benestar:

Xuts pel benestar per adonar-nos que aconseguir l’objectiu sols per una part del grup, si l’altre no pot sumar, no és sumar en absolut. Treballem per guanyar consciència de grup, per ajudar a obrir la mirada.

Espai de reflexió:

En una fórmula de dinàmica que viatja molt ràpid per a que els súpers puguin gaudir el màxim possible de tota la festa, en quinze minuts cada grup havia d’haver entrenat tot el recorregut. Com no podia ser d’una altra manera, i volent que tothom deixés la seva empremta en l’estand, aprofitem l’espai final per generar reflexió!

Com podem ajudar a un company/a què està en rol d’agressor/a? Què puc fer si un company/a meu està rebent agressions? Sols algunes de les preguntes que els nanos han pogut respondre!


No et perdis la notícia:

https://fundacion.fcbarcelona.es/noticias/noticias/2017-2018/sensibilizacion-sobre-el-bullying-y-la-crisis-de-refugiados-en-la-festa-dels-supers

Et deixem el tríptic de Fundació FCB per lluitar contra el bullying:


 

 

 

 

 

 


Equip SEER: