PDA Bullying al programa Tot es Mou de TV3

PDA Bullying al programa Tot es Mou de TV3

El passat divendres 21 de setembre ens van convidar a parlar sobre Bullying a Tot es Mou, programa en directe de TV3 on es va abordar la problemàtica de l’assetjament des de la perspectiva de les famílies que estan o havien estat en rol de víctima, projectes educatius de prevenció i sensibilització, i la mirada PDA Bullying, amb l’entrevista a Oriol Julià, cocreador de la Plataforma PDA Bullying.

De la mà del Manu Alonso es va entrevistar a la Maribel del Programa de Fundació Affinity, una proposta de prevenció que s’utilitza en alguns casos com a element reparador gràcies al gos, una eina unificadora del rol entre la persona en rol de víctima i el rol d’agressor/a.

Manu – Oriol – Maribel

L’Oriol va tenir l’oportunitat de respondre a algunes preguntes de l’Helena Garcia Melero mentres ho seguíem tot al moment per Twitter!

L’espai al “Tot es Mou” va finalitzar amb la “Little Nomads Choreography STOP Bullying”, una proposta artística de sensibilització on el coreògraf Marc Codony darrera les càmeres donava tot el seu recolzament als i les joves ballarines. Aprofitem per felicitar amb molt entusiasme la seva tasca educativa i de sensibilització!