Manual Pràctic AntiBullying de L’Ofici d’Educar

Manual Pràctic AntiBullying de L’Ofici d’Educar

Les càpsules d’ @EquipSEER per #SuperarelBullying a Catalunya Ràdio

El programa @L‘oficideducar ens ha regalat ja amb més de 30 càpsules de ràdio de la mà de l’Oriol Julià, integrant d’Equip SEER, entitat dedicada a portar el creixement personal a l’educació a través de l’educació emocional com a factor protector i actiu per al desenvolupament saludable de la societat.

Dins el valuós material trobem que l’Oriol ens parlar a nosaltres com a societat, parla a les escoles, a les famílies, als infants i joves en rol d’agressors/es, i a aquells/es en situació de víctima, així com a les seves famílies! Parla també als “Respectadors/es”, concepte que ens ha generat especial interès, ja que promou l’actitud activa en pro del benestar dins aquest fenomen, el Bullying.

El programa ens convida a ajuntar-nos com a societat i en fa bona referència del mapeig d’actius que des de PDA Bullying promovem, una eina clau per a les famílies i els professionals que volen donar resposta ferma a la resolució i restauració del benestar.

Si voleu veure més sobre la mirada de SEER, no us perdeu l’entrevista que fa la XIPTV: http://www.xiptv.cat/lentrevista/capitol/oriol-julia

Manual pràctic antibullying, un actiu davant l’assetjament.

26/04/2017
Web programa:
www.ccma.cat/catradio/alacarta/programa/el-manual-practic-antibullying/fitxa-programa/seccio/1647/5830