Lectura PDA Bullying recomanada aquest #SantJordi17!

Lectura PDA Bullying recomanada aquest #SantJordi17!

@RJPalacio és l’escriptora que ens regala #Wonder, una genial lectura a partir de 10 anys que ens permet un espai amic per parlar de #Bullying amb els nostres alumnes, fills/es, companys/es, etc.
No t’ho perdis!  #SuperarelBullying #ContraelBullying #StopBullying#PDABullying

Et convidem a recomanar aquesta lectura al teu grup per tal de descobrir com l’August aprèn a l’escola el més gran de la vida: créixer en l’adversitat, acceptar-se tal i com és, somriure als dies més grisos i saber que, al final, sempre trobarà una mà amiga.

Una idea clau de treball a l’aula: LA MIRADA!

“August” i “Julian” són dos personatges que relaten des de la seva mirada, la mateixa història. La vida d’August ens mostra la mirada de la víctima i la del Julian la de l’agressor. Però la saga no es queda aquí, ens ajuda a viatjar per les diferents mirades de tots els protagonistes a mesura que participen de l’agressió, de l’ajuda, dels moments i vivències dels personatges. Així mateix ens ofereix la mirada innocent d’August, qui no jutja ni sent rancor, el que l’ajuda a viure des d’aquesta innocència com tothom camina per a resoldre la situació.

23/04/2017