Ja disposem de més de 100 recursos a pdabullying.com

Ja disposem de més de 100 recursos a pdabullying.com

Portem poc més de mig curs amb www.pdabullying.com activa, una web preparada per esdevenir una plataforma global que pugui aplegar tots els recursos i els actius de dins i fora el territori. Aquesta funció sobretot al teu abast a través de dos eines claus per les famílies i els centres educatius (entre d’altres): el mapa d’actius i el portal de recursos.

MAPA D’ACTIUS:

Des d’un model salutogènic (psicologia i salut positiva) un actiu és qualsevol recurs (individual, social i institucional) que sosté i potencia el benestar. Des de SEER oferim la plataforma web (www.pdabullying.com) que permet localitzar geogràficament un mapa de territori que conté els actius de zona filtrats per a cada nivell del protocol PDA.

Fitxa inclusió nou actiu al mapa

RECURSOS BULLYING:

Un recull de recursos filtrats per a tots els nivells del #ProtocolPDA #PDABullying. Ara ja més de 100 recursos entre els que pots trobar músiques, vídeos, llibres, articles, protocols, webs, etc. filtrats per la prevenció (sensibilització, programes, xarxes socials, etc.), detecció (apps, sociogrames, etc.), actuació (reparació, teràpia, etc.).

Recursos PDA Bullying