Ajudem als nens i als joves a utilitzar internet i les xarxes socials amb seguretat.

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG-ME) promou la seguretat en l’ús d’Internet i organitza nombroses activitats de formació i de prevenció, a més de la pròpia investigació dels delictes que es cometen en aquest àmbit.

El Pla d’Acció Internet Segura del Cos adreçat als Centres Educatius i a les famílies promou i col·labora en la seguretat en l’ús d’Internet, en especial per part dels menors i adolescents.

Dins d’aquest Pla el projecte Internet Segura de tu a tu implica de forma directa els joves: els estudiants de 3r d’ESO[1] -prèviament formats per part de la PG-ME sobre l’ús d’Internet i les Xarxes Socials- es converteixen en formadors dels seus companys de 1r d’ESO[2], i de referents i referents per a tots els alumnes del centre durant el curs escolar.

Per tal de donar suport a aquest projecte, mares, pares i docents també reben una sessió informativa.

[1] Depenent de les característiques del centre o programa educatiu, els formadors poden ser alumnes de 4t d’ESO, però s’ha de tenir en compte que en aquest cas només estaran actius durant un curs escolar i conseqüentment s’haurà de repetir l’experiència anualment.

[2] Si el centre educatiu compta amb Educació Primària, també és possible que els joves formadors realitzin sessions a alumnes de 6è curs.

Address

Address:

Av. de la Pau, 120, 08206 Sabadell, Barcelona

GPS:

41.5531969, 2.0666204

Telephone:
Email:

-