#PDABullying participem del II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut a la UdG

#PDABullying participem del II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut a la UdG

El passat 22 i 23 de juny es va celebrar a la Universitat de Girona el II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut “Xangai 2016 en els països mediterranis: Nous reptes per a la promoció de la salut” organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Allà, en l’àmbit de la promoció del benestar #PDABullying varem participar amb la comunicació “PROGRAMA PDA BULLYING: Promoción del bienestar en la prevención, detección y actuación para superar el Bullying”. Una mostra resum de les bones pràctiques realitzades durant aquest curs 2016-17. Et convidem a visitar també l’abstract del projecte (Resum PDABullying).

  

Al Simposi varem tenir l’oportunitat d’explicar el programa, així com de fer una crida als entorns de salut per desenvolupar-se cap a les bones pràctiques davant l’assetjament. A més, varem poder fer resum d’accions, un recull/memòria de les intervencions dutes a terme durant el curs 2016-17 que finalitza amb la presentació com a conclusions del projecte, els àmbits de treball del #ProtocolPDA:

  • Prevenció → Provenció + Sensibilització
  • Detecció → Diagnòstic + Tipificació
  • Actuació →
    • Parar la violència + Protegir implicats/des
    • Activar el benestar + implicar en la resolució
    • Reparar el dolor + Restaurar el benestar

Durant la trobada varem gaudir d’estar en contacte amb els i les genials professionals participants del Simposi. Fem una especial menció a trobar-nos amb Dolors Juvinyà (Directora de la càtedra @CpromosalutUdG) i a Pau Batlle (Cap d’Àrea de Polítiques de Promoció de la Salut i Qualitat de Vida al @Dipsalut). A més, varem tenir el enorme plaer de estar colze a colze amb Erio Ziglio, ex director de l’Oficina Europea d’Inversió per a la Salut i el Desenvolupament de la Organització Mundial de la Salut (OMS), i un referent mundial envers al model d’actius.

  

11/07/2017
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– II Simposi Mediterrani: http://www2.udg.edu/tabid/10790/Default.aspx
– Dip Salut:  http://www.dipsalut.cat/inici.html
– Comunicació SEER #PDABullying: http://pdabullying.com/wp-content/uploads/2017/07/22_P%C3%B3ster-Simposi-Girona-PDA-Bullying.pdf