Formació PDA Bullying a professorat del INS Marta Estrada (Granollers)

Formació PDA Bullying a professorat del INS Marta Estrada (Granollers)

El passat dijous 7 de setembre varem iniciar un nou curs amb la formació PDA Bullying per a professorat, tres hores de formació de la mà de Laura Torrella (Coordinadora equip SEER) en el marc de l’aplicació del #ProgramaPDA #PDABullying al INS Marta Estrada de Granollers.

El INS Marta Estrada de Granollers ha estat seleccionat com a centre educatiu participant del Programa PDA Bullying durant els cursos 2016-18. Save The Children, entitat internacional compromesa amb les oportunitat per a la no violència en la infància, en col·laboració amb Diputació de Barcelona i la coordinació i aplicació d’Equip SEER (Salut i Educació Emocional), subvencionen integrament el Programa PDA, un seguit d’accions de bones pràctiques en prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament escolar.

   

INS Marta Estrada treballa ja per a l’inclusió del #ProtocolPDA Bullying dins el seu pla de convivència, eines i estructures que com a centre permeten poder donar resposta real davant la violència, sempre amb una mirada de superació i camí cap al benestar.

Save The Children juntament amb SEER proposen al centre:

  • Assessorament Protocol PDA Bullying (equips de resposta).
  • Treball cap a l’obtenció del Certificat PDA Bullying de bones pràctiques davant l’assetjament entre iguals.
  • Treball integral de Prevenció dins i fora les aules:
    • Formació continuada professorat (3h).
    • Taller/Formació famílies (2h).
    • Treball integral 4(x2) dins les aules: 8 sessions de treball a cada grup des de l’educació emocional per a la prevenció de la violència.

Durant el tercer trimestre del curs 2016-17 es va realitzar el treball dins les aules amb els que ara seran tercer d’ESO, aquest curs iniciem ja el treball amb els ara primers i segons de l’ESO. Així com tota la bateria d’accions estratègiques que donen resposta dins un curs a la necessitat palesa de prevenir, detectar i actuar davant els possibles casos d’assetjament.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– Web centre: http://agora.xtec.cat/institutgranollers/
– Twitter INS Marta Estrada: @InsGranollers

13/09/2017