Formació i assessorament PDA Bullying a INS Ridaura (Castell-Platja d’Aro)

Formació i assessorament PDA Bullying a INS Ridaura (Castell-Platja d’Aro)

El passat dimecres 20 de setembre varem iniciar la formació PDA Bullying per a professorat com a factor protector davant l’assetjament al INS Ridaura de Castell-Platja d’Aro. Aquest espai formatiu de 16h de durada durant aquest curs és una de les més de 20 accions que el “circuit per a la promoció de la convivència” promou envers la prevenció, detecció i actuació per #SuperarelBullying.

Varen participar els aproximadament seixanta professors/es que treballen aquest curs al institut. Un espai de reflexió envers el Protocol PDA que serveix per esdevenir la primera presa de contacte amb les eines que aquest curs el INS esta posant en marxa per millora en pro de la convivència.

El INS Ridaura igual que els altres tres centres d’educació primària estaran acompanyats per Equip SEER en l’assessorament PDA, un espai de treball amb equips directius i totes aquelles estructures de centre que donen resposta davant la violència.

Amb aquestes accions Castell-Platja d’Aro-S’Agaró treballa cap a esdevenir el primer municipi certificat de Catalunya amb el ‘Certificat PDA Bullying de bones pràctiques davant l’assetjament entre iguals’.