Filmative preestrena “Bruna”, sensibilització per superar el Bullying

Filmative preestrena “Bruna”, sensibilització per superar el Bullying

Aquest divendres 28 de setembre en els Cinemes Girona s’ha preestrenat “Bruna”, un curtmetratge per prevenir situacions d’assetjament escolar. L’accés a la projecció s’ha reservat per a l’equip tècnic i artístic, entitats col·laboradores i mecenes que van adquirir entrades a través de la plataforma de Verkami; un total de quasi 300 persones.

Bruna és un projecte que va néixer en Filmative, el programa d’acompanyament per a joves que volen posar en marxa un projecte audiovisual amb impacte social positiu. El projecte, més enllà del curtmetratge, està creat per a ser una eina que ens permeti treballar el Bullying en els centres educatius. Adolescents i educació emocional connectats a través del cine. (Foto: Equip Filmative)

Equip SEER va col·laborar en la presentació dels tallers Cinemocionals, el després de Bruna! Ara, la proposta és poder apropar el curtmetratge a les escoles, i per fer-ho, Filmative compta amb Salut i Educació Emocional com a entitat referent en Educació Emocional i prevenció d’assetjament.

PDA Bullying va certificar “Bruna” com a bona pràctica en sensibilització, i és que, no sols és un molt bon material, també compta amb el recolzament i la feina de moltíssimes persones i entitats que li donen suport. (Foto: Col·laboradors/es Bullying)

Per saber més…

Filmative obté el Certificat PDA Bullying (sensibilització) pel seu projecte “Bruna”

Pàgina de Facebook de Bruna ShortFilm