Entrevista Oriol Julià de SEER a tekman BOOKS

Entrevista Oriol Julià de SEER a tekman BOOKS

SEER expliquem el nostre projecte educatiu en la inclusió de l’educació emocional de forma integral a tekmanBOOKS. Educació emocional amb el professorat per a influir en les aules, o treball amb l’alumnat per a influir en el professorat, enfocament clar en #PDABullying on l’educació emocional és el millor factor protector, i #MetodologiaVRT.

Creiem que no es por fer #EducacióEmocional sense treballar des de la vivència! En qüestió de #Bullying, és clau des de la prevenció, tant en el sentir a cada participant de l’assetjament per connectar amb millor objectius de vida, com en el desenvolupament d’habilitats socioemocionals com l’empatia, l’assertivitat, el treball de l’autoestima… una base comú per treballar en l’alumne en rol d’agressor/a, víctima i espectador/a, així com per facilitar canvis.

Tekman books encantats/des del nostre treball amb #PDABullying Barcelona (Si encara no ho has vist et convidem a visitar aquesta notícia)

“Al final, fer educació emocional és parlar de les emocions, tenir-les presents, per a i des de les emocions, i entrenar aquestes habilitats socioemocionals per a conscienciar, gestionar i transformar”

Oriol Julià

23/06/2017
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=IvftiBHuIgk
Link TekmanBOOKS: https://www.tekmanbooks.com/