CERTIFICAT PDA BULLYING DE BONES PRÀCTIQUES DAVANT L’ASSETJAMENT ENTRE IGUALS

PDA Bullying esdevenim una plataforma de visibilització de bones pràctiques, un marc de referència en la Prevenció, Detecció i Actuació amb mirada integral i positiva, una mirada d’actius de benestar, una mirada de superació de les violències que avui dia encara són actives dins la societat. El Bullying es pot superar, i com que sí és possible, també és possible poder tenir indicadors d’aquestes bones pràctiques per tal de duu a terme la creació de protocols, recursos, i en definitiva entorns d’acompanyament i aprenentatge que funcionin des de la seva base d’una forma saludable.

PDA Bullying donem el marc de certificació que permet visibilitzar aquestes bones pràctiques, un altaveu cap a la comunitat i a la vegada una veu que ajuda i acompanya a que cara endins hi hagi realment un bon funcionament, una intenció i una estructura que permet l’abordatge real.

Qui pot obtenir la certificació?

A dia d’avui estem preparats/des per poder acompanyar-te en el procés de certificació si formes part de qualsevol dels següents recursos, equipaments o centres educatius:

 • Centres Educatius
 • Xarxes d’Abordatge Municipal
 • Equipaments:
  1. Serveis de Benestar Social
  2. Serveis d’Infància
  3. Serveis de Joventut
  4. Empreses de lleure
  5. Entitats específiques
  6. Altres
 • Recursos específics de Prevenció
 • Recursos específics de Detecció
 • Recursos específics d’Actuació

Centres i recursos certificats

Et presentem els centres educatius certificats durant el curs 2016-2018:

Et presentem els recursos de prevenció certificats durant el curs 2017-2018:

 

Si vols tenir més informació visita i/o contacta amb Salut i Educació Emocional, encarregats/des de l’assessorament per la certificació:

Contacte

Segell PDA Bullying